LVI-TUKKU / TUOTTEET

Vesi- ja lämpöputket

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Laadukas valikoima parhaita vesi- ja lämpöputkia markkinajohtajilta

Koska tavoitteemme on olla alan paras LVI-tukkuliike, tarjoamme sinulle putkissa sekä liittimissä laatua – ja vain laatua – kuhunkin käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi nimet Wieland ja Wavin ovat varmasti sinulle tuttuja. Ja alan ammattilaisena tiedät, mitä laatu merkitsee niin työn sujuvuuden kuin lopputuloksenkin kannalta.

Valikoimassamme on kupari-, komposiitti-, sinkittyteräs- ja PEX-putkia ja PE- vesijohtoja. Saat meiltä tietysti myös niihin sopivat press-, kapillaari-, puserrus-, komposiitti- ja muut tarvittavat liittimet. Tässä muutamia poimintoja:

Huippulaatuiset kupariputket johtavalta kuparin asiantuntijalta

Wieland Sanco -kupariputki sopii kaikkiin rakennusten putkijärjestelmiin, mm. kylmä- ja kuumavesijärjestelmiin, kaasujärjestelmiin, öljylämmitykseen, aurinkolämpöasennuksiin sekä sprinklerijärjestelmiin.

Wielandin kromattu Onepipe-kupariputki sopii erityisen hyvin pesutilojen pinta-asennuksiin ja saneeraustöihin, mutta myös muihin putkistoihin.

Wieland Cupromed -kupariputki on erinomainen teknisten kaasujen ja jäähdytysaineiden kuljetukseen sekä lääkekaasuille ja tyhjiökytkentöihin.

 

Komposiittiputket: ylivoimainen valinta käyttövesiputkistoksi

Wavin Tigris K1 -komposiittiputkijärjestelmä on luotettava ja pitkäikäinen vaihtoehto käyttövesi- ja lämmityssovelluksiin. Lisäksi se on helppo ja nopea asentaa.

PEX-C-putkien etuja ovat mm. asennusta helpottava joustavuus ja keveys sekä kulutuksenkesto. Suuretkaan veden virtausnopeudet eivät aiheuta eroosiokorroosiota. Hygieeniset putket on hyväksytty juomaveden siirtämiseen.

Mustat ja siniset teräsputket – ja laaja valikoima tuotteita teräsputkijärjestelmien rakentamiseen

Kierteitettävät mustat ja siniset putket ovat hiiliterästä ja sopivat erinomaisesti lämpöputkiksi – mutta myös moniin muihin käyttötarkoituksiin.

Kattila-, paine- ja lämpöputkeksi tarjoamme pohjamaalattua, hitsattavaa teräsputkea, materiaalina pituussaumattu hiiliteräs.

Lisäksi saat meiltä laajan valikoiman tuotteita teräsputkijärjestelmien rakentamiseen: putken osia ja liittimiä, kaulus-, irto- ja kierrelaippoja. Ja tietysti ruuvit, mutterit ja laippatiivisteet!

Muista myös hitsaustarvikkeet: kaasuhitsauslangat, poltinputket, sytytinkivet ja erilaiset suojatarvikkeet.

wavin tigris
wavin tigris
kupariputket
wieland kupariputket

Esitteet

Esitteitä – wieland Esitteitä – wieland
Esitteitä – wavin Esitteitä – wavin

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä
joonas kauti

”Tämän päivän avainsanoja ovat joustavuus ja tehokkuus. Ne yhdistyvät WaBeKin SuperService-palvelussa.”

Joonas Kauti, Wieland Scandinavia Oy

Yhteistyökumppanimme