LVI-TUKKU / TUOTTEET

Vedenmittausjärjestelmä

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Huippuluokan vedenmittausjärjestelmä yhtenä pakettina

Puhdas vesi on arvokas asia. Siksi sen kulutukseen ja myös hinnoitteluun tullaan jatkossa kiinnittämään yhä enemmän huomiota. EU-direktiivi edellyttääkin käyttäjäkohtaisiin mittareihin siirtymistä pitkällä aikavälillä.

Samaa tahtia nousee mittausjärjestelmien vaatimustaso: mittauksen luotettavuus ja seurannan helppous ovat ensiarvoisen tärkeitä. Laadukas järjestelmä tuottaa luotettavaa mittaustietoa automaattisesti kulutusten seurantaan, raportointiin ja laskutuksen pohjaksi.

Etäluettava vedenmittausjärjestelmä palveluineen

Saat meiltä huippuluokan METEC-mittausjärjestelmän palveluineen valmiina pakettina. Se sisältää M-Bus-väyläliitäntäiset huoneistokohtaiset vesimittarit kylmälle ja lämpimälle vedelle sekä taloyhtiökohtaisen keskusyksikön. Voit valita joko langattomat tai perinteiset mittarit. Molemmat ovat helposti asennettavia ja erittäin luotettavia ja pohjautuvat standardiin M-Bus-väyläprotokollaan ja uusimpaan mittariteknologiaan. Mittarit ovat MID-hyväksyttyjä ja sisältävät magneettisuojauksen (PN-EN 14154 mukaisesti).

 

Ratkaisu helpottaa isännöitsijän työtä

Koska etäluentavalmius on METEC-järjestelmässä vakiona, isännöitsijä saa ladattua kulutuslukemat etäluentapalvelun kautta helposti mistä ja milloin tahansa. Palvelu myös säilyttää mittaridatan turvallisesti. Lukema- ja kulutustiedot voidaan siirtää palvelun integraatiorajapinnan kautta suoraan laskutusohjelmaan.

Asuntokohtaiset näytöt ja muitakin mittaustietoja

METEC-järjestelmään on mahdollista liittää asuntokohtaiset näytöt, joista asukkaat näkevät mittaustiedot. Koska mukana ovat myös asuntojen lämpötila- ja kosteusmittaukset, näitäkin tietoja voi seurata etäluentapalvelun kautta.

Lisäksi järjestelmään ja etäluentapalveluun voi ottaa mukaan asunnon tai taloyhtiön muut M-Bus-väylään liitetyt mittaukset, esimerkiksi huoneistokohtaiset jäähdytysenergiamittaukset ja kiinteistön päävesimittaus. Kaikki palveluun liitetyn järjestelmän mittaustiedot voi lukea ja ladata helposti Internetin kautta.

Anu Kätkä Metec Oy

”Saat meiltä huippuluokan METEC-mittausjärjestelmän palveluineen valmiina pakettina.”

Toimitusjohtaja Anu Kätkä, Metec Oy