LVI-TUKKU / TUOTTEET

Vedenkäsittely ja putkistotarvikkeet

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Nyt on tarjolla laatua laarien täydeltä

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita ja luotettavia tuotteita vedenkäsittelyyn ja asennustöihin. Tässä muutamia esimerkkejä, käy kurkistamassa lisää verkkokaupastamme!

Parhaat puserrusliittimet, paisunta-astiat ja säätöventtiilit

  • Aidot ja alkuperäiset kuteriliittimet, Kuterlite-puserrusliittimet, ovat lajinsa ehdotonta huippua ja parhaimmillaan kupari- ja pex-putkien asennuksissa. Valmistaja, Pegler Yorkshire, on alan johtavia yrityksiä maailmassa.
  • Paisunta-astioissa ja muissa LVI-tuotteissa Flamco merkitsee laatua LVI-alan ammattilaisille yli 70 maassa. Ja tietysti myös LVI-WaBeKissa!
  • Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien säädön väärät asetukset ovat usein syynä lämmityslaitteiden alhaiseen hyötyasteeseen. Erinomaisella NC Flow -linjansäätöventtiilillä säätö sujuu nopeasti ja tarkasti ilman erikoisosaamista.

Honeywell yli 100 miljoonassa kodissa

  • Honeywellin tuotteita, komponentteja ja järjestelmiä on yli 100 miljoonassa kodissa ja viidessä miljoonassa rakennuksessa maailmanlaajuisesti ohjaamassa lämpötilaa, taloudellista energiankulutusta ja turvallisuutta. WaBeKilta löydät kattavan valikoiman Honeywell-tuotteita, mm. patteri- ja linjasäätöventtiilit sekä paineenalennusventtiilit ja suodattimet.

Luotettavasti lämpöä ja lämmintä vettä

  • Koska tarjoamissamme litteissä kalvopaisunta-astioissa ilmausruuvi ja putkiyhde ovat samassa päässä tuotetta, astian voi asentaa ahtaaseenkin paikkaan.
  • Saat meiltä tietysti myös painesäiliöt ja paineyhdistelmät, erilaiset muoviputkien liittimet, letku- ja kynsiliittimet ynnä muut asennustarvikkeet.
  • Korkealaatuiset kotimaiset Jäspi-tuotteet kattavasti valikoimastamme.
  • Kiertovesipumput ovat HEL-WITAn tuotantoa. Tuotteiden suunnittelu on saksalais-sveitsiläistä laatua.

Vesimittarien aatelia

  • Luotettavien ja helposti asennettavien Apator-vesimittarien mittaustarkkuus ja ominaisuudet ovat omaa luokkaansa, 93 vuoden kokemuksella. Vuonna 2017 voimaan tuleva EU-direktiivi edellyttää käyttäjäkohtaisiin mittareihin siirtymistä pitkällä aikavälillä. Apatorin valikoimasta löydät mm. maailman tarkimman Ultrasonic-vesimittarin.
honeywell
putkenliittimet
honeywell
paisunta-astia

Esitteet

Esitteitä – Apator
Esitteitä – Broen
Esitteitä – X-Press
Esitteitä – Kuterlite Esitteitä – Kuterlite
Esitteitä – NC-Flow

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä
mikko roininen

”Kuterlite-puserrusliittimet ja -messinkiliittimet ovat lajinsa ehdotonta huippua.”

Osto- ja tuotepäällikkö Mikko Roininen, LVI-WaBeK Oy

Yhteistyökumppanimme