LVI-TUKKU / TUOTTEET

Lattialämmitys ja keskuspölynimurit

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Miellyttävää lämpöä ja puhdasta huoneilmaa koteihin ja työpaikoille

Miellyttävä sisälämpö ja puhdas ilma ovat tärkeitä asuntojen sekä työpaikkojen viihtyisyyden ja terveellisyyden kannalta. Saat meiltä niihin korkealaatuisia ja toimivia ratkaisuja.

Helposti asennettava lattialämmitys

OnePipe -lattialämmitys täyttää kaikki eurooppalaiset standardit. Tuotteilla on 10 vuoden tehdastakuu. Helppokäyttöinen järjestelmä on turvallinen, luotettava ja terveellinen – se muun muassa vähentää huonepölyn nousemista ilmaan. Myös asentaminen sujuu näppärästi.

Energiatehokas

Koska OnePipe -lattialämmitys toimii minkä tahansa energialähteen kanssa, voit aina valita juuri sinun käyttöösi sopivimman vaihtoehdon – kaukolämmön, maalämmön, ilmavesilämpöpumpun, aurinkoenergian, öljy-, puu-, pelletti- tai hakelämmityksen. Järjestelmän oikein mitoitettu putkikoko takaa ihanteellisen virtaaman putkistoissa – ja samalla se varmistaa parhaan energiatehokkuuden. OnePipe-lattialämmitys onkin erinomainen ratkaisu nykypäivän rakennusten lämmitysjärjestelmäksi.

Keskuspölynimuri paremman sisäilman puolesta

Kotimaiset Allaway-keskuspölynimurit ovat varma ja kestävä valinta paremman sisäilman puolesta. Kun poistoilma ja terveydelle haitallisia pölyhiukkasia sisältävä mikropöly ohjataan poistoputkea pitkin ulos, huoneilmassa olevat, muun muassa hengitystieoireita aiheuttavat allergeenit vähenevät.

haara
jatke ja tiiviste
kulma
jatkoyhde

Esitteet

Esitteitä – OnePipe lattialämmitys

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä
mikko roininen

”Meillä on 30 vuoden kokemus lattialämmitysjärjestelmien suunnittelusta ja mitoituksesta. Olemme saaneet urakoitsijoilta myönteistä palautetta sen putkien asennettavuudesta.”

Mikko Roininen, LVI-WaBeK Oy

Yhteistyökumppanit