SuperService tekee ostamisesta kannattavaa.

17.09.2018

SuperService tekee ostamisesta kannattavaa.

Tervetuloa testaamaan ja toteamaan! Lue lisää tuottavasta ja turvallisesta tukkukaupasta:

SuperService on tuottavaa ja turvallista tukkukauppaa. Esimerkiksi Wa’Contin ja Wa’Storen palvelupakettimme käyttöönoton jälkeen voit unohtaa jatkuvat päivittäiset tilaukset sekä tuotteiden laatuongelmat.

 

 

TUOTTAVA TUKKUKAUPPA ON TODELLISTA SUPERSERVICEÄ

 

Tuottavuus asentajalle 

– Kuten tiedämme, asentajan ajasta 1/3 kuluu materiaalien tilausprosessiin. Jo pelkästään tätä asiaa tehostamalla voit nostaa yrityksesi liiketulosta jopa 6.5%

 

Tuottavuus toimitusprosesseihin ja toimihenkilöiden työhön – 100% toimitusvarmuus on nyt mahdollista

– Palveluidemme kautta voit tilata jopa minuuteissa satoja tuotteita sisältävän Wa’Cont / Wa’Store 24/7 myymälän ja säästät merkittävästi aikaasi jo ensi tilauksella. Wa’Cont ratkaisulla pääset putkien ja liittimien päivittäisestä tilaamisesta kätevästi eroon. Me huolehdimme koko varastosi logistiikasta niin, että asentajalla on käytössään aina oikeat tavarat juuri oikeaan aikaan.

 

Tuottavuus hävikissä

– Asennuksissa ison haasteen muodostaa suuri hävikki. Wa’Contissa asioimalla maksat vain siitä tuotteesta jonka tarvitset. Projektin loputtua nurkissasi ei enää loju ”miljoona-laatikoita” ja isoja palautusvarastoja.

 

Tuottavuus pääomakustannuksissa

– Jopa 50 000 euron arvoinen täyteen lastattu Wa’Cont tai Wa’Store varasto on kokonaan WaBeKin omaisuutta, joten maksat vain ottamistasi tuotteista.

 

Turvallista tukkukauppaa

– Toimitamme vain parhaita tuotteita parhailta valmistajilta. Lukemattomien tukkupisteiden verkostosta voi olla joskus vaikea valita saman valmistajan ”kuteri tai press” liitintä. Kun tilaat tuotteitasi meidän palvelulla, voit varmistua, että työkohteenne tuotteet ovat aina saman toimittajan valmistamia, tuotteet ovat kestäviä sekä tasalaatuisia. Merkittävää on myös se, että tuotteillamme on markkinoiden parhaimmat takuut.

 

Testaa ja Totea tämä FinnBuildissä!
Osastomme on 6E71
Tervetuloa!

 

Kimmo Pelkonen
toimitusjohtaja

 


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!