Helsinki 020 1555 252
Turku 020 1555 164
Espoo 020 1555 250
Lempäälä 020 1555 257
Myynti ja asiakaspalvelu

SuperService

 

                 

SuperService NFC pika- ja täydennystilausjärjestelmä

Suomen ensimmäinen etälukutekniikkaa hyödyntävä tilausjärjestelmä. SuperService -palvelukonseptin lähtökohtana on tehokkaasti toimiva logistinen asiakaspalvelukokonaisuus. Tilausjärjestelmän pohjana on asiakastarpeiden pohjalta luotu verkkokauppa, joka mahdollistaa mobiilitilaamisen yhdellä tai kahdella näpäytyksellä. Sähköiset tilaukset suoraan omasta älypuhelimestasi hyödyntämällä LVI-WaBeKin patentoimaa NFC-tekniikkaa.

 

Täysin ilmainen

SuperService pika- ja täydennystilausjärjestelmä on kehitetty työvälineeksi asiakkaillemme ja on täysin ilmainen palvelu.

  • SuperServicen avulla teet pika- ja täydennystilaukset jopa 80% aiempaa nopeammin
  • Mahdollisuus laskea tuotelogistiikan kuluja jopa 40%:lla
  • Voit seurata eri työmaiden/projektien toimituksia ja tilaushistoriaa wbk.fi verkkokaupan kautta
  • Tilattujen tuotteiden sertifikaatit ja hyväksyntätodistukset kerääntyvät automaattisesti työmaan/projektin mukaan wbk.fi palveluun, josta ne on myöhemmin helppo ladata tai tulostaa.
  • Toimitustavan valinta: Viikkotoimitus (tilaukset toimitetaan kerran viikossa, Päivätoimitus (tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä), Nouto (tilaa nouto valmiiksi odottamaan Espoon tai Lempäälän noutomyymälään.

 

Tarvitset vain NFC-puhelimen

SuperService palvelun käyttäminen ja hyödyntäminen ei vaadi erikseen asennettavia ohjelmistoja. Palvelu toimii selainpohjaisena verkkokauppana. Tuotteiden tilaaminen perustuu NFC-tägien käyttöön. NFC-tägit ovat NFC-tunnisteen sisältäviä tarroja, jotka ovat yksilöity tiettyyn tuotteeseen. NFC-tunnisteella varustetut tilaustarrat voidaan sijoittaa minne tahansa WaBoXiin, peräkärryyn, pakettiautoon, varastollesi, konttivarastoon, myymälähyllyihin jne... 

NFC-tunnisteiden lukemiseen tarvitset NFC-sirulla varustetun älypuhelimen (Android tai Windows phone) Useimmissa älypuhelimissa noin 100e hintaluokassa NFC-siru on jo vakiovaruste. NFC (Near Field Communication) on laajenemassa maailmalla hurjaa vauhtia, olet jo ehkä käyttänytkin NFC-tunnisteen sisältävää luottokorttia tai puhelintasi jo kaupassa maksamiseen, myös julkisen liikenteen bussikortit toimivat jo NFC-tunnisteilla. On ennustettu että NFC-sirun sisältämien laitteiden lukumäärä nousee vuoteen 2018 mennessä nykyisestä noin 0,5 miljardista kahteen miljardiin.

 

     

.