No johan on markkinat!

07.10.2018

No johan on markkinat!

LVI-WaBeKin lokakuu pitää sisällään myös kunnon markkinahulinaa, kun No johan on markkinat! starttaa 8.10. Näiltä markkinoilta löydät monelaisia tarjouksia sekä huikeita tuotepaketteja rajusti ruuvatuilla hinnoilla. Tarjoustuotteet ovat tietysti parasta laatuluokkaa, joten nyt kannattaa ehdottomasti kiiruhtaa tarjousesitettä tutkailemaan ja webmyymälään tai noutomyymälöihin ostoksia tekemään!

 

No johan on markkinat! on pullollaan mahtavia tuotetarjouksia

Markkinoiltamme saat hulvattomaan hintaan muun muassa saksalaisen Wielandin laadukkaat kromatut kupariputket, Apatorin luotettavat vesimittarit, Pegler Yorkshiren kuuluisat M-Press liittimet ja monia muita ykkösluokan tuotteita. Kaikki No johan on markkinat! tarjoukset löydät sähköisestä esitteestä sekä webmyymälän markkinasivulta. Voit myös soittaa asiantunteville myyjillemme tai käydä myymälöissä tutustumassa tarjontaan. Markkinat ovat voimassa 11.11. saakka.

 

Tästä No johan on markkinat! -tarjouslehtiseen…

Tästä linkistä pääset webmyymälän No johan on markkinat! sivuille…

 

 

 


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!