Kontillinen lisää kannattavuutta – Wa’Cont nyt palveluksessasi

03.10.2017

Kontillinen lisää kannattavuutta – Wa’Cont nyt palveluksessasi

Kutsu 24/7 tukku sinne missä tukun pitää olla – työmaalle tai varastosi pihaan! Se on selvää säästöä!

Wa’Cont on 24/7-palveleva LVI-tukku omalla pihallasi ja työmaallasi. Se toimii samalla helpolla periaatteella kuin 24/7-myymälämme Wa’Centerit – paitsi että se tosiaankin on aina paikan päällä, missä sitä milloinkin tarvitset. Samalla siirrät historiaan asentajat, jotka singahtavat tukkuun kesken työpäivän tai harhailevat ympäriinsä tavaroita etsien. Kaikki on paikalla hyvässä järjestyksessä, eikä työmaa seiso tavaranpuutteen takia. Asentaja saa jopa kolmanneksen lisää aikaa tuottavaan työhön.

Täydennystoimitukset tulevat automaattisesti sovitun aikataulun mukaan. Voit hyllyttää tavarat itse tai tilata LVI-WaBeKilta hyllytyspalvelunkin edulliseen hintaan.

 

Sopii kaikenkokoisille ja -tyyppisille LVI-yrityksille

Wa’Cont sopii kokoon katsomatta kaikentyyppisille LVI-yrityksille, ovatpa alaasi urakointi, huollot tai asennukset – tai vaikka kaikki. Konttiin mahtuu laaja (300–400) valikoima tuotteita, ja sen sisältö on muokattavissa työmaiden mukaan. Kaupintavarasto-ratkaisussa on tarjolla 12 eri sisältömoduulia, jotka on kaikki tuotteistettu ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti. Ei muuta kuin valitset haluamasi moduulit. Myös yhdistelemällä räätälöinti on mahdollista.

 

Aika on rahaa – ja Wa’Cont säästää sinulle molempia

Wa’Contin ansiosta sinulla on tuotteet aina työmaalla, ja turhat tukkukäynnit jäävät pois. Logistiikkakulut pienenevät jopa 40 %. Lupaamme, että ostohinnatkin ovat kohdillaan. Koska tavaroiden menekkiä on helppo seurata, hävikki pienenee.

Plussaa ropisee myös siitä, että tämä ratkaisu ei sido alkupääomaa!

 

Tehdäänpä laskentaharjoitus:

Asentaja käy LVI-tukussa joka toinen päivä eli 10 kertaa kuukaudessa.

Yksi käynti vie työaikaa kahdelta mieheltä yhteensä 4 t.

 

10 käyntikertaa*4 t/käyntikerta*30 e/t=1200 e/kk

Wa’Contin saat jopa 80 e/kk!

12,5 % on tuottamatonta työtä, josta et voi laskuttaa.

 

Ratkaisu on ainoa laatuaan

Wa’Cont on ainoa nettikauppaan perustuva työmaiden konttikauppa. Tilaa nyt omasi – suosittelemme helppoa ja joustavaa kaupintavarastoa. Wa’Contin toimitusaika on 1 viikkoa ja minimivuokra-aika 9 kuukautta. Saat halutessasi Wa’Contin myös Oma varasto -versiona.

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!