Älykäs ostaminen on päivän sana myös LVI-tukkukaupassa

08.05.2017

Älykäs ostaminen on päivän sana myös LVI-tukkukaupassa

Monen asiantuntijan mielestä suomalaisyritykset eivät vielä osaa riittävässä määrin hyödyntää digitalisaation mahdollisuuksia. Tätä mieltä on myös Googlen maajohtaja Antti Järvinen Elisan sivuilla julkaistussa jutussa. Suora sitaatti: ”Nykyinen digitaalinen panostuksemme ei riitä, oli kyse sitten uusien liiketoimintamallien hahmottamisesta, tuotteiden ja palvelujen digitalisoinnista, prosessien automatisoinnista tai investoinneista verkkokauppaan tai online-mediaan.” Artikkelissa Järvisen näkemykset kohdistuvat enemmänkin kuluttajien palveluun, mutta asian ydin lienee enemmän kuin sama myös b-to-b-markkinoilla.

 

Ostokset kätevästi älypuhelimella

LVI-WaBeK Oy on ollut omalla alallaan uranuurtaja, mitä palvelujen kehittämiseen ja älykkääseen ostamiseen tulee. SuperService-palvelujamme voi hyödyntää älypuhelimen avulla, ja 24/7 palvelevissa LVI-noutomyymälöissä, Wa’Centereissä, ostoksia voi tehdä älypuhelimella vaikka keskellä yötä – kunhan asiakkaalle on ensin luotu oma tili sopimusehtoineen.

 

Tällä hetkellä meillä on kaksi Wa’Centeriä, jotka palvelevat asiakkaitamme Helsingissä ja Turussa. Molemmat on otettu hyvin vastaan, ja ketjua on tarkoitus kasvattaa edelleen. Kiireisissä asennustöissä on joustavaa ostaa ja hakea tuotteet silloin kun itselle sopii – vaikka yöllä – eikä työmaa seiso tavaranpuutteen vuoksi. Päivystystilanteissa voi noutaa vaikkapa uuden pumpun tai varaajan rikkoutuneen tilalle milloin vain.

 

Turun Wa’Centerissä tapahtuu

Turun Wa’Centerissä vietetään torstaina, 18.5. kesän ulkoruokintakauden avajaisia klo 10–13. Tule haukkaamaan, tarjolla on mehevän muhkeita possuleipiä ja myös kasvisannoksia. Jälkiruokana on brownie ja marjamelba sekä kahvi. Voit samalla halutessasi tutustua alan ykköstuotteisiin, tuotetarjouksiin ja tavarantoimittajiemme kuulumisiin.

 

Päivän aikana saat lattialämmityssuunnitelmat täysin ilmaiseksi. Lisäksi paikalla on klo 10–12 KAN-Therm-lattialämmityssuunnittelija. Seuraa livenä asiantuntijan ehdotuksia ja näkemyksiä!

 


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!