Ainutlaatuinen SuperService – LVI-tukkuliike taskussasi!

20.11.2016

Ainutlaatuinen SuperService – LVI-tukkuliike taskussasi!

LVI-WaBeK Oy:n SuperService tarjoaa sinulle konkreettisia bisnesetuja.

Ainutlaatuinen SuperService mullistaa LVI-alan työmaalogistiikan ja verkkokaupan. Sen avulla tilaat materiaalit helpommin ja jopa 80 % nopeammin.  Samalla hävikki pienenee ja sekä menekin että budjetin seuranta helpottuu. Kun käytät enemmän työajastasi työntekoon ja vähemmän tarvikkeiden tilaamiseen ja noutamiseen – saati virhetilausten selvittelyyn – se näkyy suoraan positiivisesti yrityksesi tuloksessa.

Ilmainen palvelu, konkreettisia etuja

SuperService tekee tarvikkeiden tilaamisesta helppoa ja nopeaa – homma hoituu älypuhelimella missä ja milloin vain. Myös kustannustehokkuus kasvaa. Esimerkiksi Wa’Box tarjoaa asentajalle jopa kolmanneksen lisää aikaa tuottavaan työhön, kun tarvittavat osat työvaiheittain ovat aina käden ulottuvilla. Wa’Store on työmaalla tai muissa omissa tiloissasi tai vaikka on the road sijaitseva varastointiyksikkö, jossa kaikki tarvitsemasi on järjestyksessä ja helposti saatavilla. Sekä Wa’Box että Wa’Store osaavat myös kertoa, milloin on aika tilata tavaraa lisää.

Nämä siis vain esimerkkeinä. Tutustu SuperService-palvelukokonaisuuteen näillä sivuillamme. Mitkä sen osat sopisivat parhaiten liiketoimintasi kehittämiseen? Luvassa on työn tuottavuuden nousua, pienemmät logistiikkakustannukset ja lisää tehoja työmaiden seurantaan. SuperService on apunasi 24/7.

Tai ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää, eikä yhteydenottosi velvoita sinua mihinkään. Asiantuntijoidemme puhelinnumerot löydät SuperService-esittelystä. Tai naputtele tietosi jollekin yhteydenottolomakkeista. SuperService on palvelu, jota kannattaa hyödyntää!

Kimmo Pelkonen, toimitusjohtaja


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!