Ainutlaatuinen SuperService – LVI-tukkuliike taskussasi!

25.06.2018

Ainutlaatuinen SuperService – LVI-tukkuliike taskussasi!

LVI-WaBeK Oy:n SuperService tarjoaa sinulle konkreettisia bisnesetuja.

Ainutlaatuinen SuperService mullistaa LVI-alan työmaalogistiikan ja verkkokaupan. Sen avulla tilaat materiaalit helpommin ja jopa 80% nopeammin. Samalla hävikki pienenee ja sekä menekin että budjetin seuranta helpottuu. Kun käyt enemmän työajastasi työntekoon ja vähemmän tarvikkeiden tilaamiseen ja noutamiseen – saati virhetilausten selvittelyyn – se näkyy suoraan positiivisesti yrityksesi tuloksessa.

 

Ilmainen palvelu, konkreettisia etuja

SuperService tekee tarvikkeiden tilaamisesta helppoa ja nopeaa. Homma hoituu älypuhelimella missä ja milloin vaan. Myös kustannustehokkuus kasvaa. Esimerkiksi Wa’Box tarjoaa asentajalle jopa kolmanneksen lisää aikaa tuottavaan työhön, kun tarvittavat osat ovat työvaiheittain aina käden ulottuvilla.

Uusin SuperService-palvelumme on Wa’Cont, joka on varasto omalla työmaallasi. Sillä varmistat, että tuotteita on aina juuri oikeaan aikaan juuri oikea määrä. Tavarat pysyvät ehjinä ja hyvässä järjestyksessä – ja asentajat työmaalla eivätkä tukussa. Myös hävikki pienenee. Volyymiä voi seurata helposti etänäkin, ja täydennystilaukset teet helposti ja nopeasti.

Valitse Wa’Contin kahdesta versiosta sinulle toimivin. Oma kaupintavarasto – Wa’Cont sopii etenkin isojen työmaiden yhteyteen. Se on täydellinen varasto: hyllyt, tavarat, tilausjärjestelmä. Ja turvallinen koska sisään pääsee vain PIN-koodilla. Maksat vain siitä, mitä käytät. Oma Wa’Cont on puolestaan oma varastosi, jonka täytät itse haluamallasi tavalla. Muilta ominaisuuksiltaan se on yhtä toimiva ja turvallinen kuin kaupintavarastoratkaisu. Kummankin version vuokrasopimusaika on vähintään 9 kuukautta.

 

Nämä siis vain esimerkkeinä. Tutustut SuperService-palvelukokonaisuuteen näillä sivuillamme. Mitkä sen osat sopisivat parhaiten liiketoimintasi kehittämiseen? Luvassa on työn tuottavuuden nousua, pienemmät logistiikkakustannukset ja lisää tehoja työmaiden seurantaan. SuperService on apunasi 24/7.

Tai ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää, eikä yhteydenottosi velvoita sinua mihinkään. Asiantuntijoidemme puhelinnumerot löydät SuperService-esittelystä. Voit myös naputella tietosi jollekin yhteydenottolomakkeista. SuperService on palvelu, joka kannattaa hyödyntää!

 

Kimmo Pelkonen, toimitusjohtaja


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!